En flyttfirma jag mer än gärna rekommenderar!

Hej på er alla läsare och välkomna till ett inlägg som handlar om en flyttfirma jag nyligen anlitat. Som bloggare i Stockholm känns det extra viktigt att tipsa mina läsare om bra företag inom olika områden, eftersom jag vet hur svårt det är att sålla bland alla aktörer. Det finns hur många företag som helst i Stockholmsområdet, så hur ska man veta vilket som är bäst? Svaret är att det kan man inte. Det enda man kan göra är att höra sig för och se vilka företag andra har anlitat, och huruvida de varit nöjda med de tjänsterna. I det här fallet blev jag tipsad om Flyttlänken, en flyttfirma som är verksam i Stockholmsområdet, men kanske främst i Huddinge, Solna, Södertälje och Vasastan, men givetvis med variationer. Det var inte längesedan som det blev bestämt att jag och min familj skulle flytta, men såklart inte lämna Stockholm. Då gällde det att snabbt anlita en flyttfirma som skulle kunna hjälpa till den dagen flytten skulle äga rum, med bärande och fraktning. Packning och så skulle jag sköta själv, var tanken. Flyttstädningen likaså, utan det var med frakten och bärandet jag ville ha hjälp. Min rygg är inte bra, och inte min makes heller. Vi anlitade Flyttlänken och de skulle hjälpa oss med allt det jag listade ovan. Jag är så tacksam nu i efterhand att det blev just det företaget – de var så himla bra! Allt gick hur smidigt som helst, både bärandet och körandet till nya bostaden, men också bärandet väl framme. Jag tror inte att jag skulle ha klarat det utan Flyttlänkens hjälp, och för det är jag mycket tacksam idag. Jag hoppas att detta inlägg har varit till hjälp för er också, och att ni nu vet vilken flyttfirma ni kan vända er till om ni behöver hjälp inom Stockholmsområdet.