Den bästa frisörsalongen i Vasastan

Hej igen alla härliga och fina läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag tänkte skriva om det här med frisörsalonger i Vasastan, då ni är många som ställt frågor till mig om bra frisörsalonger. Jag har tyvärr inte tidigare hittat en bra frisör som jag känt att jag kunnat lita på, förrän nu i somras. Jag fick ett tips av en vän just för några månader sedan att besöka frisörsalongen Beauty by us AB, vilket jag då gjorde. Jag blev otroligt nöjd med mitt första besök hos Beauty by us AB, både med kundservicen och med resultatet av mitt hår. Personalen hos Beauty by us AB är nämligen väldigt duktiga när det kommer till det här med att skapa en bra kontakt och relation med kunden i fråga, vilket är viktigt när det kommer till alla företag, men som jag kan känna är extra viktigt när det gäller ett yrke som frisör. Många människor är väldigt mån om sitt utseende, och det resulterar i att man vill kunna känna sig trygg hos ett företag som på ett sätt har ansvaret över detta för en stund. Resultatet blev hur bra som helst. Jag valde att färga mitt hår lite mörkare den första gången hos Beauty by us AB, då jag ofta tycker det är fint med en mörkare nyans till hösten och vintern. Dessutom klippte jag av 10 centimeter av håret, vilket kändes så skönt. Jag gick från salongen den dagen med sp otroligt fräscht och fint hår.

Jag har sedan mitt första besök, varit på ännu ett besök hos Beauty by us AB, då jag färgade min utväxt och klippte av ännu en bit av håret. Jag blev även denna gång otroligt nöjd med den service som jag fick. Jag kommer definitivt att fortsätta klippa mig och färga håret hos Beauty by us AB, då detta är det enda företag som jag känner att jag kan lita på när det kommer till mitt hår. Jag vill därför tipsa er som befinner er i Vasastan med omnejd, att vända er till Beauty by us AB, när ni behöver en frisörsalong som är pålitlig och professionell. 

Du gillar kanske också...